Bruce Springsteen ponúka za zrušenú šou záznam koncertu na stiahnutie

NETKY.SK • 25 Január 2016, 11:15 • 2 min
Bruce Springsteen ponúka za zrušenú šou záznam koncertu na stiahnutie

LOS ANGELES - Americký hudobník Bruce Springsteen zverejnil zadarmo na stiahnutie audionahrávku zo svojho koncertu v Chicagu.

slovakia

left justify in out

Spravil tak po tom, ako musel pre snehovú búrku zrušiť šou v New Yorku. Nedeľné vystúpenie s kapelou E Street Band v Madison Square Garden malo byť súčasťou The River Tour propagujúceho jeho najnovší boxset The Ties That Bind: The River Collection. Ten sa dostal na trh 4. decembra. Náhradný termín zrušeného koncertu zatiaľ neoznámili.


Záznam koncertu z 19. januára v Chicagu si môžu fanúšikovia a fanúšičky zadarmo stiahnuť do 26. januára na hudobníkovej webstránke live.brucespringsteen.net. Súčasťou vystúpenia je aj cover verzia skladby Take It Easy (1972) od kapely Eagles, ktorou interpret vzdal hold ich zosnulému zakladateľovi Glennovi Freyovi.


Bruce Springsteen debutoval bez väčšieho úspechu nahrávkou Greetings From Asbury Park, N.J (1973). Prvý veľký hit Born To Run vydal o dva roky neskôr. Doteraz uviedol na trh 18 štúdioviek vrátane jedného z najúspešnejších albumov 80. rokov - Born In The U.S.A. (1984). Až jedenásť jeho nahrávok (deväť štúdioviek, jedna živá nahrávka a jedna kompilácia) dobylo americký rebríček Billboard 200, pričom zatiaľ naposledy sa mu to podarilo s ostatným albumom High Hopes (2014). Štúdiovka je tiež desiatou nahrávkou, s ktorou sa mu podarilo obsadiť prvú priečku britského albumového rebríčka. Springsteen má zatiaľ na konte 20 cien Grammy, dva Zlaté glóbusy, Oscara a od roku 1999 je členom Rock'n'rollovej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies