Brother Ali predstavil videoklip k singlu Own Light (What Hearts Are For)

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 14:56 • 2 min
Brother Ali predstavil videoklip k singlu Own Light (What Hearts Are For)

NEW YORK - Americký rapper Brother Ali zverejnil videoklip ku skladbe Own Light (What Hearts Are For), ktorá sa bude nachádzať na jeho pripravovanej šiestej štúdiovke All The Beauty In This Whole Life.

slovakia

left justify in out

Novinka sa dostane do predaja 5. mája a bude obsahovať celkovo pätnásť skladieb, ktoré produkoval Ant z formácie Atmosphere. Ako hostia sa na albume predstavia Amir Sulaiman, Dem Atlas, Sa-Roc a Idris Philips. Tridsaťdeväťročný Brother Ali už z albumu predstavil aj úvodnú skladbu Pen To Paper.

 


Brother Ali, vlastným menom Jason Douglas Newman, sa narodil v Madisone vo Wisconsine, ale od roku 1992 žije v Minneapolise. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 1998, pričomdebutoval o dva roky neskôr albumom Rites Of Passage. Po ňom nasledovali nahrávky Shadows On The Sun (2003), The Undisputed Truth (2007), Us (2009) a Mourning In America And Dreaming In Color (2012). Okrem toho má na konte EP nahrávky Champion (2004), The Truth Is Here (2009), The Bite Marked Heart (2011) a Left In The Deck (2013).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies