Brooklyn a Houston odvrátili hrozbu, Atlanta vyrovnala

NETKY.SK • 30 Apríl 2013, 09:12 • 2 min
Brooklyn a Houston odvrátili hrozbu, Atlanta vyrovnala

NEW YORK - Brooklyn aj Houston odvrátili prvú hrozbu vyradenia hneď v úvodnom kole play-off basketbalovej NBA 2012/2013.

slovakia

left justify in out

Nets od úvodu pondelkového stretnutia mašírovali pevným krok za víťazstvom nad Chicagom; súpera, ktorý viedol 3:1 na zápasy, doma v Barclays Center prevýšili v počte doskokov (44:33), bodov z rýchlych protiútokov (21:9) aj spod koša (54:42). Po záverečnom hvizde mali až 19-bodový náskok 110:91. "Skutočne nemám nijaký spoločenský život. Rád trávim chvíle s chalanmi, takže som rozhodne netúžil ukončiť sezónu tak skoro," glosoval s 28 bodmi a 10 doskokmi muž zápasu Brook Lopez. "Nepredviedli sme náš najlepší basketbal. Najmä v doskakovaní sa objavili problémy, celkovo v obrane sa musíme zlepšiť," komentoval tréner Bulls Tom Thibodeau.

Eliminácii v štyroch stretnutiach sa vyhli aj Houstončania, ktorí zdolali oslabenú Oklahomu tesne 105:103 a znížili na 1:3. Zranenú oporu hosťujúcich Thunder Russella Westbrooka, ktorý si v druhom stretnutí pretrhol vonkajší meniskus pravého kolena, solídne nahradil na pozícii prvého stredného rozohrávača Reggie Jackson (18 bodov), ale ani jeho a Durantov príspevok (38 bodov, 8 doskokov, 6 asistencií) nestačil na úspech. 
Atlanta zamiesila na druhé víťazstvo nad Indianou už v prvom polčase, výrazný 17-bodový náskok 57:40 jej napokon vystačil do konca stretnutia. Stav série je 2:2. "Ak sa v našom výkone snúbi energia s úsilím, sme celkom dobrý tím. Sťažovali sme súperovi každé zakončenie a presne o to sa musíme pokúsiť v jeho hale," poznamenal krídelník Josh Smith

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies