Bronzový medailista z MS do 20 rokov Koyš zostáva v Trenčíne

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 15:00 • 2 min
Bronzový medailista z MS do 20 rokov Koyš zostáva v Trenčíne

BRATISLAVA - Bronzový medailista z hokejových majstrovstiev sveta do 20 rokov Patrik Koyš bude pokračovať v Dukle Trenčín, s ktorou sa dohodol na zmluve na ďalšie obdobie.

slovakia

left justify in out

Navyše, do svojho materského klubu sa vracia obranca Tomáš Nechala, ktorý hral v ročníku 2014/2015 v Skalici.

 

Koyš si najskôr úspešne počínal v drese "dvadsiatky", po návrate do extraligového kádra Dukly strelil v devätnástich dueloch päť gólov a pridal tri asistencie. V závere sezóny pomohol juniorom Trenčína k majstrovskému titulu. Devätnásťročný rodák z Ilavy mal o svojej budúcnosti veľmi rýchlo jasno. "Vôbec som neváhal. S agentom som sa bavil ihneď po sezóne, že by som chcel zostať v Dukle. Nezaujímal som sa o žiadne ďalšie ponuky. Ak aj nejaké boli, riešil ich môj agent a ku mne sa nedostali," uviedol na klubovom webe Dukly Koyš. 

 

Nechala reprezentoval Slovensko na juniorskom šampionáte do 20 rokov 2013, následne hral v zámorí za Topeku v NAHL. V ostatnej sezóne v drese Skalice strelil v päťdesiatich dueloch dva góly a pridal osem asistencií. "Verím, že s chalanmi utvoríme super partiu, ktorá dobrým hokejom a výsledkami priláka čo najviac ľudí na trenčiansky štadión," povedal Nechala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies