Brock Lesnar je konečne zdravý a rozmýšľa o návrate do UFC, stretne sa s Fedorom?!

NETKY.SK • 18 August 2014, 15:53 • 2 min
Brock Lesnar je konečne zdravý a rozmýšľa o návrate do UFC, stretne sa s Fedorom?!

LAS VEGAS - Po prehre s Alistairom Overeemom na UFC 141 v roku 2011, kde po veľmi tvrdom roudkicku a úderoch prehral odišiel Brock Lesnar dočasne z UFC a vrátil sa spať k zápaseniu.

slovakia

left justify in out

Jeho prehru s Overeemom obhajuje jeho manažér tým, že nebol zdravotne 100% v poriadku.Tu je jeho vyjadrenie: “Teraz je už Brock úplne zdravý to sa však nedalo povedať v jeho poslednom zápase a podľa mňa to bolo nefér. Kop od Overeema v tej situácii by podľa mňa zložil každého človeka na svete pri Overeemovej sile a váhe.“

Bol to nečakaný koniec v jeho kariére nakoľko sa do siene slávy zapísal veľmi rýchlo. Lesnara preslávilo víťazstvo nad  “otcom“ MMA Randym Counturom. Ako jediný zápasnik ťažkej váhy dosiahol titul už po troch zápasoch.

 

Ak sa naozaj vráti bude to veľkom štýle, pretože by sa mal podľa aktuálnych informácii stretnúť  v zápase priamo s Fedorom Emelianenkom. Ak sa tento mega zápas uskutoční bude to na obrovskom štadióne v Dallase. Lesnar by  podľa predbežných informácii túto výzvu rád prijal. Či sa však podarí presvedčiť Emelianenka je otázne .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies