Brocchi po dueli s Carpi: Neúčasť Kucku nie je ospravedlnenie

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 10:18 • 2 min
Brocchi po dueli s Carpi: Neúčasť Kucku nie je ospravedlnenie

MILÁNO - Aj v druhom tohtosezónnom dueli v rámci najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A dosiahli hráči AC Miláno s nováčikom z Carpi iba bezgólovú remízu.

slovakia

left justify in out

Milánčania vo štvrtok v dueli 34. kola nevyužili možnosť priblížiť sa k piatej Fiorentine na rozdiel štyroch bodov. Cristian Brocchi nenadviazal na úspešný víkendový debut v pozícii kouča "Rossoneri" na trávniku Sampdorie Janov (1:0), vo svojej trénerskej premiére pred vlastnými fanúšikmi na San Sire sa tak musel uspokojiť iba s bodom.
V zostave domácich absentoval stredopoliar Juraj Kucka. Brocchi však nechcel zvaľovať vinu iba na neúčasť kľúčového slovenského záložníka.

 

"Absencia Kucku nemôže byť ospravedlnením. Dnes sme jednoducho neboli dostatočne efektívni. Tešiť nás môže aspoň najvyššia miera kontroly lopty v doterajšom priebehu sezóny. Ako však vieme, tento aspekt nebýva zárukou víťazstva," skonštatoval pre oficiálnu stránku milánskeho klubu tréner Brocchi, ktorý minulý týždeň nahradil vo funkcii Srba Sinišu Mihajloviča.

 

"Počas stretnutia sme mali loptu vo svojej moci a vytvárali si šance. Musíme však popracovať na našom odhodlaní a tímovom duchu. To sú veci, ktoré od nás fanúšikovia očakávajú. V pondelok hráme duel s Hellasom Verona, musíme zdvihnúť hlavy a dovtedy tvrdo trénovať. Forza Milan!" doplnil 40-ročný rodený Milánčan, nedávno ešte tréner mládežníckeho tímu AC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona