Britským manželom sa všetky tri deti narodili na minútu v identickom čase

NETKY.SK • 26 Január 2011, 08:22 • 2 min
Britským manželom sa všetky tri deti narodili na minútu v identickom čase

Britským manželom sa všetky tri deti narodili na minútu v identickom čase

slovakia

left justify in out

Britský manželský pár Matt Rigby a Lowry Dairsley, ktorý má od 20. januára 2011 troch potomkov - dcéry Ellu a Evie a novorodeného syna Harrisona -, sa môže pochváliť unikátnou záležitosťou.
      Ako informoval londýnsky denník The Daily Telegraph s odvolaním sa na nemocnicu v Salforde pri Manchestri, všetky tri deti sa v októbri 2005, 26. decembra 2007 a 20. januára 2011 narodili v na minútu identickom čase - o 7.43 h. Pravdepodobnosť takejto zhody u troch detí tých istých rodičov činí podľa periodika 1:300 miliónom.
      Podľa slov novopečenej matky pre iný londýnsky denník, The Sun, manželia už počas jej tretieho tehotenstva žartovali o tom, že by sa hodina pôrodu mohla zopakovať znova. Keď sa však malý Harrison začal 19. januára popoludní hlásiť o slovo, viac-menej na to zabudli. Ráno sa to však stalo realitou. Lekárom i pôrodným asistentkám to priam vyrazilo dych, uviedla Dairsley.
      Hrdý otec si medzičasom nechal na ruku vytetovať číslice 743, aj keď možno iba ťažko predpokladať, že by vôbec kedy zabudol na čas, kedy prišli na svet jeho traja potomkovia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies