Britský vojak znásilnil šesťročné dievčatko, čaká ho proces!

NETKY.SK • 21 Január 2015, 18:27 • 2 min
Britský vojak znásilnil šesťročné dievčatko, čaká ho proces!

INNSBRUCK - Tridsaťročného Príslušníka britských ozbrojených síl čaká od 10. marca v Rakúsku proces, v ktorom sa bude zodpovedať z trestného činu znásilnenia a ťažkého sexuálneho zneužitia neplnoletej osoby.

slovakia

left justify in out

Túto informáciu tirolskej redakcie rakúskeho verejnoprávneho rozhlasu ORF potvrdil dnes pre agentúru APA hovorca prokuratúry v Innsbrucku Hansjörg Mayr.
     

Britský výsadkár, ktorý bol v Rakúsku na lyžiarskom výcviku, podľa dostupných informácií vnikol koncom novembra do rodinného domu v obci Neustift im Stubaital v okrese Innsbruck-vidiek a znásilnil tam šesťročné dievča. Podozrivé zvuky začul v noci otec dieťaťa, ktorý páchateľa prichytil pri čine. Násilníka zadržali a odvtedy sa nachádza vo vyšetrovacej väzbe v Innsbrucku.

     

Výpoveď dieťaťa potvrdila aj expertíza súdnych lekárov.
     

Páchateľovi, ktorého uväznenie oficiálne miesta britskej armády odmietli komentovať, hrozí v prípade potvrdenia viny súdom trest odňatia slobody na desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies