Britský tím z OH sa na letisku Heathrow dočkal triumfálneho privítania

NETKY.SK • 23 August 2016, 13:51 • 2 min
Britský tím z OH sa na letisku Heathrow dočkal triumfálneho privítania

LONDÝN - Olympijsky tím Veľkej Británie sa v utorok vrátil domov z úspešných OH v Riu de Janeiro. Ako informoval server bbc.com., na letisku Heathrow v Londýne mu fanúšikovia pripravili triumfálne privítanie.

slovakia

left justify in out

Z lietadla vystúpil ako prvý Max Whitlock, ktorý získal dve individuálne zlaté medaily v športovej gymnastike. Za ním nasledovala boxerka Nicola Adamsová - šampiónka v mušej váhe.

 

“Je to neuveriteľné," uviedla Kat Driscollová, šiesta zo súťaže v skokoch na trampolíne. “Zahrali nám hymnu a dostali sme pohár šampanského. Bola to krásna oslava," dodala. "Každý je rád, že je doma. Bol to nádherný spôsob ukončenia,“ prezradila reportérka BBC Daniela Relphová.

 

Na letisku britských športovcov čakalo množstvo fanúšikov. Veľká Británia získala v Riu 67 medailí, z toho 27 zlatých a v celkovej bilancii sa umiestnila na druhej priečke za USA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona