Britský stávkar chytil zlatú rybku aj bez červíkov

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 15:07 • 2 min
Britský stávkar chytil zlatú rybku aj bez červíkov

LONDÝN - Britský dostihový stávkar pôvodne mal v úmysle investovať do návnad, a hoci to neurobil, chytil "zlatú rybku".

slovakia

left justify in out

"Venujem sa rybárčeniu a išiel som si prikúpiť červíky, ale napokon som sa rozhodol podať si hru Scoop6. Väčšinu vreckového utrácam na veci okolo spomenutého hobby, mal som však vo vrecku dve libry a vedel som, že je tam obrovský bank, tak som zabrúsil do stávkovej kancelárie. U bookmakera som strávil pol hodiny študovaním foriem koní. Hral som túto stávku len tretí raz, týždeň predtým som trafil štyroch víťazov," povedal podľa Racing Postu 39-ročný smetiar z Mansfieldu Craig Brazier, ktorý - rovnako ako ďalší siedmi šťastlivci - bral 1 342 599 libier za to, že uhádli víťazov šiestich vybraných papierovo zamotaných dostihov zo sobotňajšieho turfového menu v Albióne. 

 

"Panikáriť som začal po tretej trefe. Poslednú položku som v telke ani riadne nevidel, pretože som pobiehal sem-tam po izbe a tlačil som môjho koňa Chatez očami. Keď to vyšlo, bol som ako zmyslov zbavený. Nemohol som zaspať do štvrtej ráno," povedal otec dvoch detí Brazier. 

 

"Moja predchádzajúca najvyššia výhra sa datovala Novým rokom 2008, keď mi Blazing Bailey zavŕšil úspech rozpisu Lucky 15. Odvtedy som opakoval, že raz budem mať vlastného koňa u kouča Alana Kinga. Teraz si veru môžem dovoliť aj dvoch!" rozplýval sa Brazier, ktorý môže inkasovať aj bonus 5 481 763 libier, ak uhádne víťaza zvolených sobotňajších dostihov. Spoločnosť Betfred ich oznámi v piatok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies