Britský stand-up komik Jimmy Carr vystúpi v Bratislave

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 15:57 • 2 min
Britský stand-up komik Jimmy Carr vystúpi v Bratislave

BRATISLAVA - Populárny britský komik, herec, autor a moderátor Jimmy Carr mieri na Slovensko. Medzinárodná hviezda stand-upu sa predstaví v apríli v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Jimmy Carr sa už 15 rokov objavuje v televízii a na pódiách. Je majstrom svojho žánru, známy svojím typickým smiechom a čiernym humorom. Býva opisovaný ako najpracovitejší človek komédie, no priznáva, že to nerobí preto, aby zapôsobil. Je to ako byť "najvyšším trpaslíkom" alebo "najzdravším Škótom".

 

Za svoje stand-up vystúpenia získal British Comedy Award za najlepšie stand-up turné a nomináciu Perrier Award. Majster stand-upu prekračuje na pódiu všetky medze. Aj publiku v Bratislave to 43-ročný komik potvrdí v novej stand-up šou s názvom Funny Business.

 

Predstavenia Jimmyho Carra s vtipnými zamysleniami zarezávajúcimi do živého videlo viac ako 1,5 milióna divákov. Turné Funny Business malo vo Veľkej Británii vyše 200 predstavení.

 

Bratislavské predstavenie sa uskutoční 2. apríla v Istropolise, v angličtine bez tlmočníka. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona