Britský spevák Sting odohrá v New Yorku desať benefičných koncertov

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 11:00 • 2 min
Britský spevák Sting odohrá v New Yorku desať benefičných koncertov

NEW YORK - Britský hudobník a spevák Sting odohrá na jeseň v New Yorku desiatku benefičných koncertov na podporu umeleckej organizácie The Public Theater. Informovala o tom v noci nadnes agentúra AP s odvolaním sa na spevákovo oficiálne vyhlásenie.

slovakia

left justify in out

Sting (61), občianskym menom Gordon Sumner, sa v čase od 25. septembra do 9. októbra predstaví v 260-sedadlovom Anspacherovom divadle, nachádzajúcom sa v budove organizácie. Zaspieva skladby zo svojho zánovného štúdiového albumu The Last Ship, ktorý vyjde 24. septembra.

 

Zároveň bude hovoriť o tvorivom procese svojej rovnomennej divadelnej hry, ktorá bude mať premiéru na budúci rok na Broadwayi. Spevák vo vyhlásení ďalej uvádza, že organizácia The Public Theater "bola prirodzenou voľbou na prezentáciu tohto materiálu". Limitovaný počet voľných vstupeniek sa rozdá fanúšikom v každý deň vystúpenia. Cena vstupeniek sa pohybuje od 250 do 2500 dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies