Britský producent pôjde za pokus o nájomnú vraždu svojej dlhoročnej partnerky do väzenia

NETKY.SK • 14 Júl 2017, 15:56 • 2 min
Britský producent pôjde za pokus o nájomnú vraždu svojej dlhoročnej partnerky do väzenia

LONDÝN - Na 17 rokov väzenia odsúdili dnes v Británii bývalého televízneho producenta Davida Harrisa, ktorý bol obvinený z pokusu o objednanie si vraždy svojej dlhoročnej partnerky Hazel Allinsonovej.

slovakia

left justify in out

Podľa prokuratúry Harris (68) ponúkal veľké sumy peňazí trom mužom, aby Allinsonovú, s ktorou žil 27 rokov, zavraždili. Harris a Allinsonová dlhé roky spolupracovali na úspešnom televíznom seriáli z policajného prostredia "The Bill".

 

Harris sa odstránením Allinsonovej chcel zmocniť jej majetku, aby mohol žiť so svojou milenkou litovskou profesionálnou basketbalistkou Ugne Čekavičiuteovou, ktorá je od neho o 40 rokov mladšia.

 

Sudkyňa Anne Molyneuxová výšku rozsudku zdôvodnila tým, že Harris chcel nechať svoju dlhoročnú partnerku zomierať "bolestivou a hrôzostrašnou smrťou", aby si mohol splniť svoj "nesplniteľný sen" začať nový život.

 

Nahrávka, v ktorej Harris dohaduje čas vraždy Allisonovej:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies