Britský princ William oslavuje 30. narodeniny

NETKY.SK • 22 Jún 2012, 07:22 • 2 min
Britský princ William oslavuje 30. narodeniny

Britský princ William oslavuje 30. narodeniny - Kultúra Britský princ William - kedysi patriaci k najžiadanejším ženíchom na svete - oslavuje dnes s rodinou a priateľmi 30.

slovakia

left justify in out

img

Britský princ William - kedysi patriaci k najžiadanejším ženíchom na svete - oslavuje dnes s rodinou a priateľmi 30. narodeniny.
      Britský kráľovský palác oznámil, že princ bude oslavovať v súkromí, s manželkou Kate a možno s niekoľkými najbližšími priateľmi.
      Prvorodený syn princa Charlesa sa vrhol na vojenskú kariéru, stal sa pilotom záchrannej a pátracej helikoptéry. Tempo zmiernil po sobáši, začal plniť aj viac kráľovských povinností.
      Spolu s manželkou Kate absolvoval princ William v posledných týždňoch množstvo vystúpení na verejnosti. Na akciách pri príležitosti diamantového jubilea - 60 rokov vládnutia na tróne kráľovnej Alžbety II. - často reprezentoval svoju starú mamu.
      William by na svoje 30. narodeniny mal zdediť aj približne 10 miliónov libier (12,4 milióna eur) na základe podmienok závetu svojej zosnulej matky, princeznej Diany.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies