Britský princ Harry by si čoskoro rád založil vlastnú rodinu

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 17:21 • 2 min
Britský princ Harry by si čoskoro rád založil vlastnú rodinu

LONDÝN/WELLINGTON - Britský princ Harry dnes pripustil, že vidieť, ako sa rozrastá rodina jeho brata Williama, v ňom vzbudzuje túžbu založiť si vlastnú.

slovakia

left justify in out

Harry, v tretí deň svojej týždennej cesty po Novom Zélande, pre televíziu Sky News uviedol, že by bol veľmi rád, keby mal čoskoro vlastných potomkov a partnerku, s ktorou by zdieľal život.
     

"Stane sa to, keď sa to stane," konštatoval dnes pre Sky News člen britskej kráľovskej rodiny, ktorý vo štvrtok oficiálne ukončil v Sydney štvortýždňový výcvik s austrálskou armádou.
     

Mladší zo synov princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany zatiaľ nevidel osobne princeznú Charlotte - svoju novorodenú neter a zároveň druhé dieťa princa Williama a jeho manželky Kate. Stretnúť by sa s ňou mal po návrate z Nového Zélandu do rodnej Británie.
     

Harryho podľa vlastných slov potešilo narodenie malej Charlotty a teší sa, ako ju bude môcť držať v náručí po príchode na Britské ostrovy.
     

Princ Harry zostane do 16. mája na Novom Zélande, kde navštívi mestá Christchurch, Whanganui, Linton a Auckland. Podľa agentúry AP mal v minulosti tento britský princ niekoľko dlhodobých vzťahov, avšak naďalej ostáva slobodný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies