Britský princ George dostal vlani zo zahraničia 706 darov!

NETKY.SK • 15 Január 2015, 06:30 • 2 min
Britský princ George dostal vlani zo zahraničia 706 darov!

LONDÝN - Britský princ George dostal vlani zo zahraničia 706 darov. Niektoré z nich boli pre najmladšieho člena britskej kráľovskej rodiny vhodné, iné však jeho rodičia zrejme bezpečne zamknú do skrine.

slovakia

left justify in out

Z dnes zverejnených oficiálnych údajov vyplýva, že princ, ktorý bude mať v júli 2. narodeniny, dostal obojživelnú loď, skateboard, surfovaciu dosku, malý drevený stolík a samolepky s autami. Ďalej dostal 138 kusov oblečenia a 143 kníh.
      

Kráľovská rodina svedomito katalogizuje a zverejňuje hory darov, ktoré jej členovia dostávajú na zahraničných cestách. Dary nemožno vyhodiť ani predať, protokol vyžaduje, aby ich kráľovná uchovala pre svojich nástupcov a národ.

 

Všetko sa však do kráľovskej kolekcie nedostane. Vojvoda z Yorku dostal od politikov v Pakistane 12 škatúľ s mangami a mohol ich zjesť alebo sa o ne podeliť, pretože by sa pokazili. Princ Harry vyhlásil, že na Blízkom východe dostal zablokovanú automatickú pušku a v Južnej Amerike sériu šiestich futbalových tričiek.
      

Princezná Anne uviedla do zoznamu darov deodorant a vodu po holení, ktoré dostala poštou. Saudskoarabský kráľ daroval princovi Charlesovi dve slávnostné šable, púštny plášť a repliku kráľovskej veže v Mekke, ktorá je najvyššou vežou s hodinami na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona