Britský premiér zvíťazil v poslednej veľkej televíznej debate pred voľbami

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 13:13 • 2 min
Britský premiér zvíťazil v poslednej veľkej televíznej debate pred voľbami

LONDÝN - Britský premiér David Cameron zvíťazil v poslednej veľkej televíznej debate pred nadchádzajúcimi parlamentnými voľbami so ziskom 44 percent hlasov televíznych divákov.

slovakia

left justify in out

O výsledkoch debaty vysielanej v piatok večer televíznou stanicou BBC informovala dnes agentúra Reuters.
     

Vodca Konzervatívnej strany David Cameron, usilujúci sa o opätovné zvolenie do úradu, sa zúčastnil 30-minútového výsluchu divákov prítomných v štúdiu televízie BBC. Po Cameronovi predstúpil pred televíznych divákov a odpovedal na otázky tej istej diváckej poroty i líder Labouristickej strany Ed Miliband a napokon šéf koaličnej Liberálnodemokratickej strany a vicepremiér Nick Clegg.
     

Najlepší výkon zo všetkých troch politikov podal v rámci diskusie Cameron, ktorý sa najviac páčil 44 percentám hlasujúcich. Na základe výsledkov hlasovania televíznych divákov vyplynulo, že druhé miesto získal Miliband so ziskom 38 percent hlasov, tretí skončil Clegg, ktorého ocenilo iba 19 percent hlasujúcich.
     

Parlamentné voľby sa v Británii budú konať 7. mája.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies