Britský premiér zabudol osemročnú dcéru po nedelňajšom obede v reštaurácii

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 11:41 • 2 min
Britský premiér zabudol osemročnú dcéru po nedelňajšom obede v reštaurácii

Britský premiér zabudol osemročnú dcéru po nedelňajšom obede v reštaurácii - Politika Britskému premiérovi Davidovi Cameronovi sa vyplnila najhoršia nočná mora každého rodiča pri príchode domov zistil, že mu chýba osemročná dcéra Nancy. Píše o tom agentúr

slovakia

left justify in out

img

Britskému premiérovi Davidovi Cameronovi sa vyplnila najhoršia nočná mora každého rodiča: pri príchode domov zistil, že mu chýba osemročná dcéra Nancy. Píše o tom agentúra AP.
      Cameronov úrad dnes potvrdil, že ju premiér nechtiac zabudol v reštaurácii, kde s rodinou v nedeľu obedoval, neďaleko svojho vidieckeho domu západne od Londýna.
      Úrad uviedol, že k incidentu došlo pred niekoľkými mesiacmi, keď rodina odchádzala z reštaurácie. Premiér odišiel v jednom aute so svojou ochrankou a domnieval sa, že Nancy cestuje v druhom aute s jeho manželkou Samanthou a dvoma ďalšími deťmi. Manželka premiéra sa domnievala, že dieťa je s otcom a že chýba, zistili až pri príchode domov.
      Úrad vlády povedal, že zamestnanci reštaurácie sa o dievčatko postarali, kým sa po ne Cameron o 15 minút nevrátil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona