Britský mäsiar sa omylom vymkol v mraziacom boxe, vyslobodil sa pomocou tlačenky

NETKY.SK • 12 Január 2018, 13:35 • 2 min
Britský mäsiar sa omylom vymkol v mraziacom boxe, vyslobodil sa pomocou tlačenky

LONDÝN – Britskému mäsiarovi sa stala nehoda, ktorá sa mu mohla stať osudnou. Počas vianočných sviatkov, keď šiel zákazníkovi po tovar, omylom sa vymkol v mraziacom boxe. Vtedy začal jeho zápas o život. Pre umrznutím ho zachránila tlačenka!

slovakia

left justify in out

Britský mäsiar Christopher McCabe mal počas sviatkov naozaj veľa práce a zákazníci stály v dlhých radoch. Jeden z nich ho požiadal o kosti, ktoré nemal vyložené a tak sa po ne rozhodol zájsť do mraziaceho boxu, ktorý sa nachádza za predajňou. Dvere na boxe sa však zabuchli a tlačidlo, ktoré malo dvere z vnútra otvoriť zmrzlo a nereagovalo. Vonku fúkal silný vietor, takže aj keby kričal o pomoc, nik by ho nepočul. „Keď sa dvere zabuchli na chvíľu sa mi zastavilo srdce,“ uviedol majiteľ mäsiarstva pre The Independent. V boxe mal nastavených mínus 20 stupňov Celzia. 

 

Keď z neho opadla prvotná panika, McCabe začal uvažovať, ako sa z boxu vyslobodiť. Tlačidlo nefungovalo, na klopanie taktiež nik nereagoval. Rozhodol sa teda nájsť niečo, čím by zamrznutý gombík uvoľnil. „Mohol som použiť kus hovädzieho, nakoniec som ale zvolil veľkú tlačenku," opísal svoju záchrannú akciu McCabe. Do ruky vzal 45 centimetrovú a 1,5 kila vážiacu tlačenku a začal mlátiť do tlačidla, ktoré nakoniec povolilo a on sa dostal von. Okrem toho, že trochu premrzol, sa mu našťastie nič vážne nestalo. „Tlačenka ma nakoniec zachránila. Mrazené hamburgery sú síce skvelé, ale kto by túžil po zmrznutom mäsiarovi?“ dodal s úsmevom na tvári.  

 

Hneď ako sa vyslobodil, vrátil sa za pult a k svojim zákazníkom. Hneď v ten istý večer sa skontaktoval s technikom, aby prišiel a na tlačidlo naniesol vrstvu silikónu, ktorá by mala zabrániť jeho ďalšiemu zmrznutiu. Od tej doby McCabe skontroluje tlačidlo každý jeden deň, chce tak predísť nepríjemnej situácii, ktorá sa mu stala počas sviatkov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies