Britský herec Eddie Redmayne, ktorý vo filme stvárnil S. Hawkinga, sa oženil

NETKY.SK • 16 December 2014, 17:53 • 2 min
Britský herec Eddie Redmayne, ktorý vo filme stvárnil S. Hawkinga, sa oženil

LONDÝN - Britský herec Eddie Redmayne, ktorý si v novom životopisnom filme Teória všetkého zahral svetoznámeho fyzika Stephena Hawkinga, sa oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Hannah Bagshawovou. Informovali o tom dnes britské médiá.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný herec a 31-ročná finančná publicistka uzavreli manželstvo v pondelok na vidieku, v bývalej šľachtickej usadlosti Babington House na juhozápade Anglicka. Fotografie zo súkromného obradu sa objavili na webovej stránke Just Jared, uviedla agentúra DPA.
     

Redmayne bol za stvárnenie cambridgeského profesora Hawkinga nominovaný na cenu amerického hereckého združenia Screen Actors Guild a na Zlatý glóbus.
     

Novomanželia oznámili svoje zasnúbenie v máji v novinách The Times.
     

Teória všetkého je romantická dráma o pozoruhodnom živote jedného z najväčších géniov súčasnosti, prináša pohľad na vzťah medzi známym fyzikom a jeho ženou. Film bude mať na Slovensku premiéru koncom februára 2015.
     

Eddie Redmayne hral napríklad tiež vo filmoch Kráľova priazeň (2008), Kráľovná Ažbeta: Zlatý vek (2007) či Kauza CIA (2006).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies