Britský farmár odmietol 275 miliónovú ponuku od developerov

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 19:30 • 2 min
Britský farmár odmietol 275 miliónovú ponuku od developerov

LONDÝN – Farmár odmietol šancu stať sa multi-milionárom po tom, čo zmietol zo stola ponuku od developerov, ktorí chceli kúpiť jeho pozemok.

slovakia

left justify in out

Robert Worsley slušne odmietol po tom, ako mu developeri z firmy Mayfield ponúkli neuveriteľných 275 miliónov libier (377 miliónov eur) za jeho pozemok v časti Anglicka s názvom West Sussex.

 

img

 

Na farmárovom pozemku chceli postaviť malé mestečko s 10-tisíc domami. Avšak pán Worsley si myslí, že výstavba by znížila „radosť z dedinského prostredia“ pre mnoho ľudí.

 

„My sme dedinská komunita, ktorá odmieta túto výstavbu, nechceme vidieť ako sa Sussex ničí,“ povedal farmár a dodal: „Dúfam, že hovorím za mnohých ľudí, ktorí nechcú aby sa im zmenšila kvalita ich života.“

 

Štyridsaťosemročný farmár vlastní 223 hektárový pozemok 15 rokov a obáva sa, že jeho okolie by mohlo byť zruinované, pretože okolití majitelia pozemkov taktiež dostali lukratívne ponuky.

 

img

 

„V skutočnosti to nie je o mne. Je to o tom, že Sussex začínajú ničiť. To je príbeh, ktorý chcem povedať,“ povedal pre Daily Mail.

 

Ponuka je 100 násobne vyššia aká je v skutočnosti cena pozemku. Napriek tomu je Worsley rozhodnutý jeho pôdu nepredať.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies