Europoslanec Woolfe z UKIP sa po bitke s kolegom usmieva v nemocnici

NETKY.SK • 6 Október 2016, 18:36 • 2 min
Europoslanec Woolfe z UKIP sa po bitke s kolegom usmieva v nemocnici

LONDÝN - Britský poslanec Európskeho parlamentu (EP) Steven Woolfe, ktorý dnes v Štrasburgu omdlel po hádke s vlastnými kolegami zo Strany nezávislosti Spojeného kráľovstva (UKIP), uviedol vo vyhlásení, že sa cíti lepšie, ale zostáva cez noc v nemocnici na pozorovanie. Informovala o tom tlačová agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

"CT vyšetrenie (počítačová tomografia) ukázalo, že v mozgu nie je žiadna krvná zrazenina," napísal europoslanec Woolfe vo vyhlásení, ktoré e-mailom odoslal hovorca UKIP. "V týchto chvíľach sa cítim veselší, šťastnejší a usmievam sa ako vždy. Preventívne si ma nechávajú v nemocnici na noc a čakajú ma druhé testy, aby sa lekári uistili, že je všetko v poriadku," uviedol Woolfe.

 

Europoslanec sa ďalej poďakoval zamestnancom europarlamentu a zdravotníkom, a tiež kolegom z UKIP, ktorí s ním boli aj v nemocnici v Štrasburgu. "Už sedím a vraj vyzerám dobre. Jediným následkom je teraz to, že mám trochu necitlivú ľavú stranu tváre," dodal.

 

Hovorca UKIP uviedol, že Woolfe, ktorý dnes dovŕšil 49 rokov, omdlel a mal dva "záchvaty podobné epileptickým", ale testy nepreukázali žiadne krvácanie do mozgu. Agentúra AP zverejnila informácie, že Woolfe mal roztržku na stretnutí so straníckymi kolegami v EP, na čo skončil vo vážnom stave v nemocnici, kam ho previezli s podozrením na krvácanie do mozgu. Podľa ďalších médií Woolfe dostal od jedného z kolegov facku, udrel si hlavu a o niečo neskôr odpadol.

 

Woolfe v stredu vyhlásil, že sa bude uchádzať o funkciu predsedu strany UKIP. V ten istý deň z funkcie odstúpila Diane Jamesová, ktorá stála na čele strany len 18 dní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies