Britský denník Telegraph vzdal Saganovi hold: Pripomína nám, že život má byť zábava

NETKY.SK • 20 Október 2016, 17:54 • 2 min
Britský denník Telegraph vzdal Saganovi hold: Pripomína nám, že život má byť zábava

LONDÝN – Predtým než začneme, opýtajte sa sami seba otázku: máte radi svoju prácu? Nemyslite na peniaze, alebo iné materiálne benefity, ktoré vám prináša. Užívate si to, čo v nej robíte? A ak nie, tak prečo?

slovakia

left justify in out

Takto začal Johnatan Liew svoj článok v prestížnom britskom denníku The Telegraph o Petrovi Saganovi. Liew v ňom vyzdvihuje to, že Sagan nám všetkým pripomína, že život je o tom, aby sme sa zabávali.

 

„Peter Sagan je jeden z najzaujímavejších športovcov na svete. Mení celú éru, a to nielen svojím obrovským talentom, ale jeho nezameniteľnou osobnosťou,“ vzdal Liew hold Saganovi.

 

 

 

Prejde do cieľa na zadnom kolese, na olympiáde štartuje v inej disciplíne, po svojom prvom majstrovskom titule hovorí o utečeneckej kríze, odmieta si holiť nohy, alebo sa objaví v „remakeu“ scény z fimu Pomáda. „Toto je v skratke muž, ktorý hrá podľa svojich vlastných pravidiel, ktorý riadi svoju kariéru riadi nielen podľa tréningov, ale aj podľa zvláštnej a zanedbávanej meny: zábavy,“ dodáva autor o Saganovi.

 

 

 

 

Ten ho porovnáva s Novakom Djokovičom, ktorý sa pred nedávnom vyjadril, že posledných pár mesiacov sa snaží nájsť radosť z hry, v ktorej je najlepší na svete. „Ako často popri všetkých úspechoch hovoríme o zábave?,“ pýta sa Liew a zároveň si aj odpovedá: „Sagan ju spomína často.“

 

„Moje hobby je moja práca, môžem jazdiť, zabávať sa a zarobiť nejaké peniaze,“ povedal prednedávnom najlepší cyklista na svete Peter Sagan.

 

Na záver vzdal autor z Telegraphu Saganovi najväčšiu poklonu: „Sagan nám pripomína, že šport má byť zábava. Chodiť do práce každý deň má byť zábava. Život má byť zábava. Všetci sa máme od Sagana, čo učiť.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies