Britskú turistku našli mŕtvu na rovnakom thajskom ostrove, na ktorom zabili dvoch Britov

NETKY.SK • 23 Január 2015, 10:34 • 2 min
Britskú turistku našli mŕtvu na rovnakom thajskom ostrove, na ktorom zabili dvoch Britov

BANGKOK - Mladú 23-ročnú britskú turistku našli mŕtvu v jej bungalove na ostrove dovolenkárov Koh Tao v južnom Thajsku. Tlačovú agentúru DPA o tom dnes informovala thajská ostrovná polícia.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovatelia nemajú podozrenie, že Christina Annesleyová zomrela násilnou smrťou, keďže nenašli stopy po násilnou vniknutí do bungalovu ani po zápase.

 

Telo Christiny, ktorá bola turistkou s typickým batohom, prevezú na pevninu tento víkend a úrady vykonajú pitvu, aby sa určila presná príčina smrti.

 

Ostrov Koh Tao sa vlani v septembri dostal medzi hlavné správy svetových médií, keď tam našli zavraždených dvoch britských turistov. Následné vyšetrovanie zločinu brzdili obvinenia z nekompetentnosti polície, ale nakoniec viedlo k zatknutiu a obžalovaniu dvoch podozrivých mjanmarských mužov, ktorí v súčasnosti čakajú na súdny proces.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona