Britskí producenti hľadajú členov pre nový boyband v Česku a na Slovensku

NETKY.SK • 4 September 2014, 09:23 • 2 min
Britskí producenti hľadajú členov pre nový boyband v Česku a na Slovensku

BRATISLAVA – Špičkoví britskí producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray hľadajú členov pre nový boyband, ktorý chcú prezentovať na svetovom trhu. Jeho členov chcú nájsť na Slovensku a v Česku, talenty si prídu vybrať osobne.

slovakia

left justify in out

Ako sa tvorcovia projektu vyjadrili, pripraviť sa môžu chlapci z Českej a Slovenskej republiky vo veku 15 – 20 rokov. Všetky potrebné detaily, miesta i termíny kastigov a podmienky prihlášok do boybandu oficiálne zverejnia už v priebehu budúceho týždňa. Vtedy zároveň spustia a zverejnia prihlasovací systém na kastingy. 

 

"V priebehu posledných 18 mesiacov sme spolupracovali s Českou a Slovenskou republikou a za ten čas sme stretli niekoľko úžasne talentovaných ľudí. Sme nadšení a veľmi sa na tento projekt tešíme. Chceme objaviť skupinu, na ktorú budú obe vaše krajiny hrdé a ktorá bude zároveň schopná zmerať si sily s konkurenciou na veľkých pódiách," vysvetľuje skladateľ Andrew Murray na margo toho, prečo pri hľadaní nových hviezd s kolegom smerujú práve k nám. 

 

"Po veľkom úspechu dvojice ruských dievčat známych ako tATu, ktoré sme produkovali, niet pochýb, že aj v ďalších častiach Európy je množstvo talentov, na ktoré svet ešte len čaká a potrebujú pomocnú ruku, ktorá ich podporí, aby dostali šancu byť vypočutí a videní v medzinárodnom meradle. Po našich služobných cestách do Českej republiky a na Slovensko, počas ktorých sme množstvo takýchto talentov stretli, som o tom presvedčený ešte viac. Takže sme tu, aby sme im pomohli tieto sny splniť," dodáva producent Denis Ingoldsby, ktorého v našich končinách v minulosti upútali dva výnimočné talenty. Prvým z nich je úspešná dievčenská skupina 5Angels, ktorú spoluobjavil a už vyše roka s ňou spolupracuje vo Veľkej Británii a druhým slovenská skupina Lavagance na čele s frontmanom Marekom Rakovickým, ktorá v uplynulom roku zabodovala svojimi hitmi Gabriel a Princess Of The Light.

 

Britský projekt má i svojho českého producenta, ktorým je produkčná a filmová agentúra Nemoros. Tá podporuje mladé talenty v Českej republike už niekoľko rokov. Na Slovensku projekt zastrešuje agentúra Soul For Show, ktorá sa už niekoľko rokov podieľa na úspechoch speváčky Celeste Buckingham, spolupracuje s Majkom Spiritom či skupinou Polemic a propaguje umelcov českého vydavateľstva Supraphon na Slovensku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies