Britskí interpreti Dave a Central Cee sa spojili pri ich prekvapivom spoločnom EP Split Decision

NETKY.SK • 7 Jún 2023, 19:30 • 2 min
Britskí interpreti Dave a Central Cee sa spojili pri ich prekvapivom spoločnom EP Split Decision

LONDÝN - Britskí raperi Dave a Central Cee vydávajú spoločné EP s názvom Split Decision. Obidvaja takýmto spôsobom oslavujú svoje 25. narodeniny.

slovakia

left justify in out

Minulý piatok (2. júna) sa Dave a Central Cee spojili pri spoločnom singli s názvom „Sprinter“. V pondelok (5. júna) na to nadviazali prekvapivým spoločným EP s názvom „Split Decision".

 

Títo dvaja britskí raperi sa narodili s rozdielom jeden deň od seba -  Central Cee oslávil svoje 4. júna a Dave ich oslavuje 5. júna. Na oslavu týchto špeciálnych príležitostí, tretia pieseň na zozname sa volá "Our 25th Birthday" (Naše 25. narodeniny). Dave ešte predtým vypustil dva freestyle na svoje 19. a 24. narodeniny.

 

spoločný singel Sprinter, ktorý sa nedávno dočkal aj videoklipu

 

EP sa predstavuje prvýkrát, odkedy títo dlhoroční priatelia vytvorili hudbu spolu, kedy sa obaja objavili na remixe AJ Traceyho „Spirit Bomb“ z roku 2016, spolu s viacerými interprétmi ako Trimsom, PK, Merky Ace, Cadell, Capo Lee, Skits a Drifter

 

Split Decision si môžete už teraz vypočuť na všetkých streamovacích platformách aj na YouTube.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies