Britského kicboxera odsúdili za vraždu na 25 rokov

NETKY.SK • 28 November 2013, 15:07 • 2 min
Britského kicboxera odsúdili za vraždu na 25 rokov

PCHUKET - Thajský súd odsúdil vo štvrtok britského kickboxera Leeho Aldhousea na 25 rokov za mrežami za vraždu bývalého príslušníka americkej námornej pechoty, ktorú spáchal v roku 2010 v ostrovnom letovisku Pchuket. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Pchuketský provinčný súd uznal Aldhousea za vinného z dobodania bývalého vojaka Dashawna Longfellowa po tom, ako ho Američan zbil v jednom bare. Kickboxer dostal nižší trest, pretože sa sám priznal. Pôvodne mu hrozilo doživotie.

Aldhouse je poloprofesionálny kickboxer, ktorý je známy pod prezývkou Pitbull. Toto bojové umenie sa v Pchukete učil aj Longfellow. Brita vydali do Thajska vlani. Bol to prvý prípad vydania podozrivého na stíhanie z Anglicka do tejto krajiny. Zadržali ho na londýnskom letisku Heathrow, keď sa pokúšal utiecť z Thajska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona