Britská televízia odvysiela nový dokumentárny film o princeznej Diane

NETKY.SK • 30 Júl 2017, 15:57 • 2 min
Britská televízia odvysiela nový dokumentárny film o princeznej Diane

LONDÝN - Britská televízna stanica Channel 4 odvysiela nový dokumentárny film zo života zosnulej Diany Frances Spencerovej, princeznej z Walesu.

slovakia

left justify in out

Film obsahuje úryvky zo súkromných videonahrávok, na ktorých Diana úprimne rozpráva o svojich manželských problémoch a o napätom vzťahu s kráľovskou rodinou. Informovala o tom agentúra AP.

 

Na záznamoch zo začiatku deväťdesiatych rokov sa Diana rozpráva so svojím hlasovým trénerom Peterom Settelenom. Nahrávky vznikli na spoločných stretnutiach v rokoch 1992-93. Settelen tvrdil, že ich nahráva preto, aby zlepšil princeznej vystupovanie na verejnosti.

Okrem iného na nich Diana opisuje, ako reagovala kráľovná Alžbeta II, keď sa jej pýtala na radu ohľadne krachujúceho manželstva. Povedala, že kráľovná jej na otázku odpovedala: "Neviem, čo by si mala urobiť."

 

Diana na nich tiež hovorí o tom, ako sa "veľmi zaľúbila" do muža. Predpokladá sa, že išlo Dianinho osobného strážcu Barryho Mannakeeho.

 

Výňatky z týchto nahrávok už vysielala americká televízia NBC v roku 2004, nikdy sa však nevysielali v Británii.

 

Nový dokumentárny film, ktorý sa podľa telegraph.co.uk považuje za "vykorisťujúci" a "škodlivý", odvysiela britská televízna stanica Channel 4 v piatok 4. augusta.

 

Princezná Diana tragicky zahynula pri autonehode 31. augusta 1997.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies