Britská speváčka Amy Winehouse po nevydarenom koncerte ruší časť turné po Európe

NETKY.SK • 21 Jún 2011, 07:59 • 2 min
Britská speváčka Amy Winehouse po nevydarenom koncerte ruší časť turné po Európe

Britská speváčka Amy Winehouse po nevydarenom koncerte ruší časť turné po Európe

slovakia

left justify in out

img

Britská speváčka Amy Winehouse po sobotňajšom koncerte v Belehrade zrušila časť svojho začínajúceho sa európskeho turné.
      Koncertom v Belehrade odštartovala Winehouseová turné s 12 zastaveniami po európskych mestách. Agentúra, zabezpečujúca turné, zrušila jej vystúpenie dnes v Istanbule a v stredu v Aténach. Najbližšie by tak mala Winehousová odspievať koncert 8. júla v Bilbau.
      "Napriek tomu, že by rada splnila svoje záväzky, dohodla sa s manažmentom, že by nebola schopná podať najlepší výkon, a preto sa vracia domov," píše sa podľa agentúry AP v stanovisku organizátorov bez ďalšieho vysvetlenia.
      Winehousová vyšla na pódium v Belehrade s hodinovým meškaním, kde ju čakalo približne 20.000 fanúšikov. Speváčka mala miestami problém spomenúť si na texty svojich pesničiek, pričom často odchádzala do zákulisia. Počas niektorých piesní si nezrozumiteľne pohmkávala.
      Z videí zverejnených na stránke YouTube vidno, ako sa niekoľkonásobná držiteľka Grammy na pódiu spevácky trápi. Niektoré srbské médiá označili koncert za škandál a vôbec "najhorší, aký Belehrad zažil". Denník Blic pod jedným z videozáznamov z koncertu napísalo popisku: "Vypočujte si, ak si trúfate".
      Vstupenka na koncert stála približne 40 eur, čo je na srbské pomery značná suma.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona