Britská speváčka Cheryl Cole sa vydala

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 09:37 • 2 min
Britská speváčka Cheryl Cole sa vydala

LONDÝN - Britská speváčka Cheryl Cole sa pred týždňom vydala za Francúza Jean-Bernarda Fernandez-Versiniho.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná interpretka o tom informovala v nedeľu 13. júla prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu zásnubného prsteňa a obrúčky. "Nezvyknem rozoberať môj osobný život, no aby som predišla špekuláciám, chcem sa s vami podeliť o dobré správy. Jean-Bernard a ja sme sa vzali 7. júla 2014. Sme šťastní a nadšení, že môžeme v našich životoch pokračovať spoločne..." napísala k fotografii.

 

Cole a Fernandez-Versini spolu začali randiť len pred niekoľkými mesiacmi. Speváčka má za sebou už manželstvo s Ashleym Coleom. Za futbalistu, ktorý ju podviedol s niekoľkými ženami, bola vydatá od júla 2006 do septembra 2010. Neskôr tvorila pár aj s tanečníkmi Derekom Houghom a Trem Hollowayom. 

Cheryl Cole sa stala známou vďaka pôsobeniu v skupine Girls Aloud, ktorá vznikla v roku 2002 prostredníctvom talentovej šou Popstars: The Rivals. Okrem nej ju tvorili Nicola Roberts, Nadine Coyle, Kimberley Walsh a Sarah Harding. Na svojom konte majú päť štúdiových albumov - Sound Of The Underground (2003), What Will The Neighbours Say? (2004), Chemistry (2005), Tangled Up (2007) a Out Of Control (2008). Od roku 2009 skupina nebola aktívna, no v októbri 2012 ohlásili comeback, pričom v marci 2013 sa opäť rozpadli. Všetkých päť členiek sa počas pauzy vydalo na sólovú dráhu. Cole zatiaľ vydala albumy 3 Words (2009), Messy Little Raindrops (2010) a A Million Lights (2012), pričom momentálne pracuje už na štvrtej štúdiovke. V singlových rebríčkoch bodovala so skladbami Fight For This Love, 3 Words, Parachute, Promise This, Heartbreaker alebo Call My Name. V roku 2012 vydala svoju autobiografiu Cheryl: My Story, v ktorej fanúšikom prezradila okrem iného podrobnosti o jej vzťahu a rozvode so spomínaným Ashleym Coleom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona