Britská skupina S Club 7 vystúpi po 12 rokoch v pôvodnej zostave

NETKY.SK • 22 Október 2014, 15:02 • 2 min
Britská skupina S Club 7 vystúpi po 12 rokoch v pôvodnej zostave

LONDÝN - Britská formácia S Club 7 vystúpi po dvanástich rokoch v pôvodnej zostave. Skupina sa predstaví 14. novembra v rámci charitatívneho projektu BBC Children In Need.

slovakia

left justify in out

Tina Barrett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, Hannah Spearritt a Rachel Stevens o tom informovali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnili aj hlasovú nahrávku, v ktorej všetci členovia a členky potvrdzujú reunion.

 

Formácia so spomínaným projektom už spolupracovala aj v roku 2000, keď použili v kampani pieseň Never Had a Dream Come True a o rok neskôr zas skladbu Have You Ever. "Sme obrovskými fanúšikmi projektu BBC Children In Need a bolo úžasné, že sme mohli celé tie roky podporovať charitu. Naozaj sa veľmi tešíme, že to všetko dáme opäť dokopy kvôli Pudseymu (Pudsey Bear je meno maskota projektu, pozn. SITA), pre BBC Children In Need a kvôli všetkým našim fanúšikom, ktorí sú už roky jednoducho úžasní. Bude to mega S Club párty všetkých čias," uviedla skupina v oficiálnom vyhlásení. 

 

S Club 7 vytvoril v roku 1998 manažér Simon Fuller. Formácia vydala prvý album S Club v roku 1999. O rok uviedli na trh počin 7 (2000), ktorý sa dostal na vrchol britského albumového rebríčka. Po ňom nasledovali nahrávky Sunshine (2001) a Seeing Double (2002). Na konte majú aj kompilácie Don't Stop Movin' (2002) a Best: The Greatest Hits of S Club 7 (2003), či single ako Bring It All Back, S Club Party, Two in a Million, Reach alebo Don't Stop Movin'. Držitelia dvoch BRIT awards mali aj vlastný seriál Miami 7 (1999), známy tiež pod názvom S Club 7 v Miami. V roku 2002 skupinu opustil Paul Cattermole, formácia až do nasledujúceho roka pôsobila pod názvom S Club a následne ohlásila ukončenie činnosti. Členovia a členky neskôr fungovali v rôznych zostavách, napríklad aj pod názvom S Club 3. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona