Britská polícia zatkla poslanca parlamentu pre podozrenie zo znásilnenia

NETKY.SK • 4 December 2014, 16:50 • 2 min
Britská polícia zatkla poslanca parlamentu pre podozrenie zo znásilnenia

LONDÝN - V súvislosti s obvinením zo znásilnenia zadržala v utorok britská polícia poslanca za vládnucu Konzervatívnu stranu Marka Pritcharda. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

V zápise v zbierke protokolov z rokovania parlamentu sa uvádza, že predseda Dolnej snemovne dostal v stredu od polície list "súvisiaci so zatknutím Marka Pritcharda", ktorý zastupuje volebný obvod Wrekin v grófstve Shropshire v západnom Anglicku.
     

Agentúra Reuters požiadala Pritcharda (48) o vyjadrenie emailom, pretože poslanec nebol zastihnuteľný ani vo svojej kancelárii v parlamente, ani vo svojom volebnom obvode. Konzervatívna strana Pritchardovo zadržanie odmietla komentovať.
     

"Môžeme potvrdiť, že na policajnej stanici v severnom Londýne sa 2. decembra dobrovoľne prihlásil 48-ročný muž, ktorého polícia na mieste zadržala. Až do začiatku januára, keď začne prebiehať ďalšie vyšetrovanie, bol prepustený na kauciu," uvádza sa vo vyhlásení Metropolitnej polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona