Britská polícia uzavrela ulicu v Salisbury po tom, ako tam mužovi prišlo zle

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 06:39 • 2 min
Britská polícia uzavrela ulicu v Salisbury po tom, ako tam mužovi prišlo zle

LONDÝN - Britská polícia uzavrela vo štvrtok ulicu v meste Salisbury po tom, ako tam istému tridsiatnikovi prišlo nevoľno.

slovakia

left justify in out

Ulica Castle Street sa nachádza neďaleko reštaurácie Zizzi, kde sa zdržiaval Sergej Skripaľ so svojou dcérou krátko pred tým, ako sa im v marci zhoršil zdravotný stav. Skripaľovcov onedlho nato našli v bezvedomí na lavičke v centre mesta. Britské úrady tvrdia, že boli otrávení nervovoparalytickou látkou novičok.

 

Svedkovia uviedli, že daný muž je "miestny bezdomovec", informoval spravodajský portál stanice BBC.

"Zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že je ohrozená širšia verejnosť. Vzhľadom na incidenty, ktoré sa odohrali tu v Salisbury a neďalekom meste Amesbury, sme však pristúpili k prísnym preventívnym opatreniam. Nechceme, aby ľudia podliehali panike, ale dúfame, že rozumiete dôvodom tohto konania," uviedla miesta polícia.

 

Prípad sa stal krátko po tom, ako sa minulý týždeň novičkom otrávili v Amesbury muž a žena. Otrávená žena, ktorú polícia identifikovala ako 44-ročnú Dawn Sturgessovú, medzičasom v nemocnici otrave podľahla. Jej 45-ročný partner Charlie Rowley je naďalej hospitalizovaný, ale je už v stabilizovanom stave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies