Britská polícia prehľadáva bydlisko Cliffa Richarda, ktorý popiera zneužitie

NETKY.SK • 14 August 2014, 17:40 • 2 min
Britská polícia prehľadáva bydlisko Cliffa Richarda, ktorý popiera zneužitie

SUNNINGDALE - Stálica nielen britskej hudobnej scény, spevák sir Cliff Richard dnes odmietol akékoľvek podozrenia zo sexuálneho zneužitia voči jeho osobe.

slovakia

left justify in out

Ide o reakciu medzičasom 73-ročného umelca, ktorý je momentálne v zahraničí, podľa informácií BBC v letnej rezidencii v Portugalsku, na domovú prehliadku, ktorú v jeho bydlisku v grófstve Berkshire realizovala tamojšia polícia.
     

Tieto obvinenia sú totálne falošné, uviedol v reakcii spevák.
     

Podľa vlastných slov doteraz nereagoval na tvrdenia, ktoré pozná z internetu už niekoľko týždňov, mesiacov, aby im zbytočne nedával publicitu. Súčasne ubezpečil o pripravenosti spolupracovať s policajnými orgánmi, ktoré domovú prehliadku neavizovali.
     

Vyšetrovatelia začali konať na základe podnetu o údajnom zneužití istého chlapca v 80. rokoch minulého storočia, uviedli dnes policajné zdroje. Údajná obeť ešte nemala mať v inkriminovanom čase ani 16 rokov.
     

Sir Cliff Richard je jednou z najúspešnejších osobností britskej hudobnej scény. Jeho prvé úspechy sa viažu ešte k sklonku 50. a začiatku 60. rokov minulého storočia, ale na prvé miesto hitparád sa vrátil i v roku 1979 megahitom We Don't Talk Anymore. Umelec, ktorý svojho času vybojoval druhé miesto v niekdajšej Veľkej cene Eurovízie s inou, medzičasom kultovou skladbou Congratulations (1968) a ktorý hosťoval i na festivale Bratislavská lýra, je hlboko veriacim človekom, ktorý sa nezriedka vyjadroval aj k duchovným otázkam a kresťanským hodnotám. Spolupodieľa sa permanentne na charitatívnych projektoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies