Britská obchodná komora otvára pobočku aj na východnom Slovensku

NETKY.SK • 7 Október 2015, 14:26 • 2 min
Britská obchodná komora otvára pobočku aj na východnom Slovensku

KOŠICE - Britská obchodná komora otvorí po Biznis centre v Bratislave svoju pobočku v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Týmto krokom chce potvrdiť svoj záujem o intenzívny rozvoj britsko-slovenských podnikateľských vzťahov a podporu bilaterálnej spolupráce medzi Slovenskom a Veľkou Britániou so zameraním sa na malé a stredné podnikanie.

 

"Otvorenie košickej pobočky je spojené s eventom Britsko - slovenské podnikateľské fórum s podtitulom Biznis pre Slovensko, ktoré privíta vzácnych hostí, zaujímavých spíkrov a inšpiratívnych lídrov zo Slovenska i Veľkej Británie. Podujatie, na ktoré je bezplatná registrácia, je otvorené pre firmy i individuálnych podnikateľov, ktorí majú záujem o praktické informácie o obchodných príležitostiach," informovala TASR Ingrid Višnovská, marketingová manažérka. Dodala, že účastníci podujatia získajú cenné informácie o konkrétnych možnostiach podpory podnikania zo strany Britskej obchodnej komory, ktorej služby sa tak vďaka otvoreniu pobočky v Košiciach stanú dostupnejšími i pre podnikateľov z východného regiónu.

 

Slávnostné otvorenie v Košiciach sa uskutoční 13. októbra za účasti veľvyslanca Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Andyho Gartha a Ľubomíra Reháka, veľvyslanca SR v Spojenom kráľovstve. Súčasťou širšieho programu, ktorý je zameraný na prezentáciu Británie v metropole východného Slovenska, je aj podujatie “British Days”, ktoré sa uskutoční v dopoludňajších hodinách pod záštitou britského veľvyslanectva na Slovensku.

 

Organizované bude v Kasárňach/Kulturparku a má sa zamerať na ozrejmenie dôležitosti angličtiny v dnešnom svete. "Nielen z pohľadu biznisu, no i s ohľadom na kultúru, zábavný priemysel či internetovú komunikáciu. S prezentáciami sa študentom posledných ročníkov ZŠ a SŠ predstavia British Council, Cambridge International School Bratislava, a Interstudy," dodala Višnovská.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies