Britská modelka prezradila ako si užila trojku s Justinom Bieberom

NETKY.SK • 14 December 2015, 12:44 • 2 min
Britská modelka prezradila ako si užila trojku s Justinom Bieberom

LONDÝN - Justin Bieber sa postaral znovu o rozruch. Kanadský spevák vystupoval na podujatí Jingle Bell Ball v londýnskej O2 Aréne. Po koncerte následovala búrlivá zábava v klube Tape, kde si užíval s niekoľkými ženami.

slovakia

left justify in out

Súčasťou zábavy bola aj britská modelka Laura Carter (30). Laura bola so svojimi kamarátmi v klube. Justinovi ochrankári prišli k nej a požiadali ju, aby si prisadla k spevákovmu stolu, kde bolo viac žien. Potom sa skupinka presunula aj s Justinom Bieberom do hotelovej izby. Trojica sa začala bozkávať, ale Laure sa nepáčilo, že sa jej málo venuje.

 

 

Búrlivá noc skončila približne okolo pol siedmej. A tak ako už býva zvykom na Bieberových večierkoch, musela znovu zasahovať polícia. O ukončenie párty sa postarala jedna zo spevákových hostiek, pretože vtrhla bosá na recepciu a začala robiť divadlo.

 

Modelka Laura Carter opísala ako prebiehala búrlivá noc. "Vzali ma do obrovskej miestnosti, ktorá mala špeciálny zvukový systém. Alkohol bol všade," opísala pre Daily Mail. Laura Carter nemá žiadne dôkazy. Chcela si so spevákom urobiť selfie, ale nemala ako, pretože mobil musela nechať vo vedierku pri dverách hotelovej izby.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies