Britská kráľovná vstúpila do sveta Facebooku

NETKY.SK • 8 November 2010, 08:32 • 2 min
Britská kráľovná vstúpila do sveta Facebooku

Britská kráľovná vstúpila do sveta Facebooku

slovakia

left justify in out

img

Britská kráľovná Alžbeta II. sa rozhodla vstúpiť na populárnu sociálnu sieť Facebook. Na sérii oficiálnych stránok bude každodenne zverejňovať informácie o svojich aktivitách. Oznámil to dnes Buckinghamský palác.
      Približne 500 miliónov užívateľov Facebooku bude mať prístup k fotografiám, videám a správam týkajúcich sa 84-ročnej panovníčky a ďalších členov kráľovskej rodiny, vrátane princov Williama a Harryho.
      Užívatelia budú môcť písať na kráľovnine stránky svoje odkazy a komentáre. Nebude však možné žiadať kráľovnú o zaradenie do zoznamu priateľov, keďže nepôjde o osobné užívateľské konto.
      Alžbeta II. celý plán osobne schválila, ale priznala, že sama dosiaľ Facebook nikdy nepoužila. Buckinghamský palác si od projektu sľubuje zviditeľnenie kráľovnej v rámci internetu.
      Britská kráľovská rodina si už založila účet na fotografickej stránke Flickr, videokanál na YouTube a od roku 2009 aj konto na sociálnej sieti Twitter. Buckinghamský palác má vlastnú internetovú stránku od roku 1997.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies