Britov cestujúcich do Bratislavy na rozlúčku so slobodou vykázali z lietadla

NETKY.SK • 28 Február 2016, 10:30 • 2 min
Britov cestujúcich do Bratislavy na rozlúčku so slobodou vykázali z lietadla

BERLÍN - Šiestich Britov, ktorí cestovali z Londýna do Bratislavy na rozlúčku jedného z nich so slobodou, vykázal kapitán z lietadla po tom, ako na palube vyčíňali pod vplyvom alkoholu. Oznámila to nemecká spolková polícia.

slovakia

left justify in out

Na Slovensko mierila na rozlúčku so slobodou v piatok večer skupina 12 Britov. Šiesti z nich, vrátane budúceho ženícha, sa však dostali len po letisko Berlín-Schönefeld. Tam sa totiž kapitán letu spoločnosti Ryanair so 170 pasažiermi rozhodol neplánovane pristáť, keďže muži narušovali bezpečnosť na palube a nerešpektovali pokyny posádky.


Počas letu muži zo Southamptonu vo veku 25-28 rokov podľa hovorcu nemeckej polície opakovane vstávali a vyvádzali, jeden z nich sa dokonca vyzliekol. Keď im palubný personál odmietol ďalšie alkoholické nápoje, začali byť agresívni, píše agentúra DPA.


Na letisku Berlín-Schönefeld už na výtržníkov čakali príslušníci spolkovej polície. Pre obvinenia z porušenia zákona o bezpečnosti leteckej dopravy im teraz hrozia pokuty vo výške do 25.000 eur. Okrem toho by od nich mohla letecká spoločnosť požadovať náhradu škody.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona