Britney Spears zverejnila úryvok zo skladby Private Show

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 12:49 • 2 min
Britney Spears zverejnila úryvok zo skladby Private Show

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears zverejnila úryvok z piesne Private Show. Skladba pochádza z deviatej štúdiovky, na ktorej 34-ročná interpretka pracuje už dva roky. Úryvok z nej je súčasťou záberov z nakrúcania reklamného spotu na speváčkin nový parfum.

slovakia

left justify in out

"Private Show je sexy pieseň, ktorá nabáda, aby sa dievčatá cítili sexy a živo. Myslím si, že to je pre ne zábava," povedala rodáčka z amerického McCombu. "Parfum je kombináciou všetkých týchto vecí," dodala. Dátum vydania jej nového albumu zatiaľ nie je známy.

 

 

 

Britney Jean Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies