Britney Spears zrušila pre zranenie ďalšiu šou v Las Vegas

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 12:54 • 2 min
Britney Spears zrušila pre zranenie ďalšiu šou v Las Vegas

USA - Americká speváčka Britney Spears musela pre zranenie členka, ktoré utrpela v stredu 29. apríla pri páde na javisku, zrušiť ďalšie vystúpenie v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z McCombu v Mississippi o tom informovala v utorok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "Som zničená. Môj členok stále nie je zahojený, musím preto zmeniť termín zajtrajšej šou. Veľmi mi chýba vystupovanie i vy všetci!" uviedla interpretka, ktorá v Las Vegas spieva od roku 2013.

 

Spears sa zranila pri tanci, pričom fanúšikov a fanúšičky neskôr prostredníctvom sociálnych sietí uistila, že je v poriadku a poďakovala sa im za všetky priania skorého uzdravenia. Neskôr napísala, že jej lekár nariadil oddych a koncerty, ktoré sa mali uskutočniť v piatok a sobotu, musí zrušiť. "Láme mi srdce, že vám to musím oznámiť. Po tom, ako som si poranila členok, mi môj doktor odporučil, aby som cez víkend nevystupovala. Som z toho zničená," vyjadrila sa 1. mája na Twitteri, pričom uviedla, že náhradné termíny šou budú známe už čoskoro. Na spomínanej sociálnej sieti zverejnila aj fotografiu, na ktorej má na nohe spevňovaciu dlahu. V nedeľu ju však zahliadli na pláži v Malibu pri hraní amerického futbalu, pričom dlahu už na nohe nemala. 

 

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde (2002). O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Speváčka už oznámila aj termíny jesenných koncertov v Las Vegas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies