Britney Spears vraj končí v X Factore, uprednostnila nový album

NETKY.SK • 10 Január 2013, 11:14 • 2 min
Britney Spears vraj končí v X Factore, uprednostnila nový album

Britney Spears vraj končí v X Factore, uprednostnila nový album - Celebrity Americká speváčka Britney Spears sa údajne rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v americkej verzii súťaže The X Factor. Portál TMZ.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Britney Spears sa údajne rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v americkej verzii súťaže The X Factor. Portál TMZ.com totiž na základe informácií od spoľahlivých zdrojov tvrdí, že pred úlohou porotkyne a mentorky uprednostnila nahrávanie nového albumu. S ôsmou štúdiovkou jej pomáha hudobník Will.i.am či producent Hit-Boy, ktorý spolupracoval s interpretmi ako Kanye West, Jay-Z, Beyoncé, Nicki Minaj či Justin Bieber. "Britney zbožňuje Simona (Cowella, pozn. SITA) a má rada Demi Lovato, no najdôležitejšia je pre ňu hudba," povedal pre TMZ jeden zo zdrojov. Po vydaní albumu vraj plánuje koncertné turné.

The X Factor je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť jednotlivci, ale aj spevácke skupiny v akomkoľvek veku. Súťažiacich, ktorí postúpia z kastingov, rozdelia do štyroch rôznych skupín podľa pohlavia či veku. Každá skupina dostane svojho mentora (jedného z porotcov), ktorý ich sprevádza celou súťažou. V prvom ročníku americkej verzie ako porotcovia pôsobili Simon Cowell, Paula Abdul, Nicole Scherzinger a L.A. Reid. Vyhrala ho 19-ročná Melanie Amaro, ktorej mentorom bol Cowell. V druhom ročníku Abdul a Scherzinger nahradili Britney Spears a Demi Lovato. Víťazom sa stal 37-ročný Tate Stevens, jeho mentorom bol L.A. Reid. Aj ten sa v ďalšom ročníku rozhodol prenechať porotcovskú stoličku niekomu inému. 

Tridsaťjedenročná Spears sa na celom svete preslávila po vydaní svojho debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Nasledovali albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against the Music, Toxic, Everytime, Piece of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Jej súkromný život v minulosti pravidelne napĺňal titulné strany bulvárnych médií, má za sebou rozvod, boj o opatrovníctvo dvoch detí i niekoľkotýždňovú odvykaciu liečbu. V súčasnosti najlepšie zarábajúca speváčka na svete je zasnúbená so svojím bývalým agentom Jasonom Trawickom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies