Britney Spears si zranila členok, lekár jej zakázal vystupovať

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 12:04 • 2 min
Britney Spears si zranila členok, lekár jej zakázal vystupovať

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears musela zrušiť dnešné a sobotňajšie vystúpenia v Las Vegas. Môže za to zranenie členka, ktoré utŕžila pri stredajšom páde na javisku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z McCombu v Mississippi sa šmykla a skončila na zemi, pričom fanúšikov a fanúšičky neskôr prostredníctvom sociálnych sietí uistila, že je v poriadku a poďakovala sa im za všetky priania skorého uzdravenia. Neskôr však napísala, že jej lekár nariadil oddych a dva plánované koncerty musí zrušiť. "Láme mi srdce, že vám to musím oznámiť. Po tom, ako som si poranila členok, mi môj doktor odporučil, aby som cez víkend nevystupovala. Som z toho zničená," vyjadrila sa na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter interpretka, ktorá v Las Vegas spieva od roku 2013.


Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde (2002). O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona