Britney Spears si dáva pracovnú pauzu

NETKY.SK • 6 Január 2019, 08:35 • 2 min
Britney Spears si dáva pracovnú pauzu

BRATISLAVA - Americká speváčka Britney Spears oznámila, že si na neurčito dáva pracovnú pauzu. Rozhodla sa tak preto, aby mohla podporiť svoju rodinu v čase, keď sa jej otec zotavuje po život ohrozujúcom natrhnutí hrubého čreva.

slovakia

left justify in out

Svoje rozhodnutie oznámila na sociálnych sieťach aj svojej webstránke s tým, že tak odkladá aj plánovanú sériu rezidenčných koncertov v Las Vegas Britney: Domination, ktorá mala odštartovať vo februári.

Tridsaťsedemročná interpretka v stanovisku, ktoré obdržal magazín People, uviedla, že dať si pauzu bolo pre ňu "náročné rozhodnutie" a dúfa, že ju jej fanúšikovia pochopia. „Moje sústredenie a energiu venujem starostlivosti o rodinu. Máme veľmi špeciálny vzťah a v tomto čase chcem byť s mojou rodinou, tak ako tu oni boli vždy pre mňa," vyjadrila sa Spears a zároveň sa poďakovala svojim priaznivcom za podporu

 

obrazok


Speváčkinho otca Jamieho Spearsa hospitalizovali pred dvoma mesiacmi v Sunrise Hospital v Las Vegas. Tam mu zistili, že sa mu samovoľne natrhlo hrubé črevo a okamžite ho operovali. Podľa stanoviska strávil v nemocnici ďalších 28 dní. Spears sa „po dlhom, komplikovanom pooperačnom období zotavuje doma" a predpokladá sa, že sa úplne zotaví.

Britney Jean Spears sa preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011), Britney Jean (2013) a Glory (2016), pričom všetky okrem Blackout, Britney Jean a Glory sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies