Britney Spears sa možno vydala za Davida Lucada

NETKY.SK • 26 Január 2014, 14:01 • 2 min
Britney Spears sa možno vydala za Davida Lucada

BRATISLAVA - Na verejnosti sa objavila s prsteňom na ruke, čo neuniklo pozornosti fotografov.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Britney Spears mala na futbalovom zápase svojich synov Seana a Jaydena obrúčku na ruke. Podľa portálu MailOnline 32-ročná hviezda hrdo zdvíhala ruky a elegantný prsteň tak neunikol pozornosti ďalších fanúšikov a fotografov. Spears tým vytvorila špekulácie o svadbe s jej aktuálnym partnerom Davidom Lucadom, s ktorým sa dala dohromady po odvolaní zásnub s Jasonom Trawickom. Spomínaných synov ma speváčka zo vzťahu s bývalým manželom, tanečníkom Kevinom Federlinom. Okrem toho bola tiež krátko vydatá za priateľa z detstva Jasona Alexandera.

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Neskôr vydala albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout sa dostali na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Jej ôsma štúdiovka s názvom Britney Jean, na ktorej sa podieľali aj Will.i.am, T. I. či jej mladšia sestra Jamie Lynn, sa dostala do predaja vlani koncom novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona