Britney Spears pomohla rodine bez domova

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 09:14 • 2 min
Britney Spears pomohla rodine bez domova

BRATISLAVA - Americká speváčka Britney Spears počas uplynulého víkendu darovala peniaze rodine bez domova.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná rodáčka z Mississippi bola so svojím priateľom Davidom Lucadom na nákupoch v kalifornskom Filmore, keď pri ceste zbadala sedieť rodinu s nápisom 'Pomoc'. Vybrala preto niekoľko stodolárových bankoviek, ktoré im následne dala. Spears pritom videli dávať peniaze bezdomovcovi už aj marci v Los Angeles.

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Ďalej vydala albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Momentálne pracuje na svojej ôsmej štúdiovke, ktorá by mala vyjsť ešte tento rok. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against the Music, Toxic, Piece of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Jej súkromný život v minulosti pravidelne napĺňal titulné strany bulvárnych médií, má za sebou búrlivý rozvod, boj o opatrovníctvo dvoch detí i niekoľkotýždňovú odvykaciu liečbu. V januári potvrdila rozchod so snúbencom Jasonom Trawickom, s ktorým tvorila pár od roku 2009. Následne začala chodiť so spomínanom Davidom Lucadom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona