Britney Spears má ďalší dôvod na radosť. Je zasnúbená!

NETKY.SK • 13 September 2021, 06:43 • 2 min
Britney Spears má ďalší dôvod na radosť. Je zasnúbená!

BRATISLAVA - Tridsaťdeväťročnú speváčku požiadal o ruku Sam Asghari, s ktorým randí od roku 2016.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Britney Spears sa zasnúbila s osobným trénerom a hercom Samom Asgharim. Americkému týždenníku People potvrdil radostnú novinku jeho manažér Brandon Cohen. "Dvojica dnes oficiálne potvrdila svoj dlhoročný vzťah. Veľmi sa ich dotýka podpora, oddanosť a láska, ktorú im prejavujeme".  Pár sa stretol v roku 2016 počas nakrúcania videoklipu k piesni Slumber Party. 

 

img

 

Speváčka sa pochválila zásnubným prsteňom na Instagrame. Šperk navrhol Roman Malayev z New Yorku. 

 

Prečítajte si tiež: Britney Spears je konečne voľná! Jej otec požiadal o zrušenie poručníctva

 

Dvadsaťsedmročný Asghari sa narodil v iránskom Teheráne. Ako 12-ročný sa presťahoval do Los Angeles. Tridsaťdeväťročná interpretka už bola dva razy vydatá. V roku 2004 povedala áno Jasonovi Alexandrovi. Sobáš sa konal v Las Vegas, no neskôr ho anulovali. V ten istý rok sa stal jej manželom tanečník Kevin Federline, s ktorým má dve deti. Dvojica sa rozviedla v roku 2007. 

 

Britney Spears bojovala dlhé roky na súde so svojím otcom Jamiem Spearsom za zrušenie poručníctva. Minulý týždeň sa jej konečne splnil sen, keďže jej otec požiadal o ukončenie dohody. Podľa speváčky jej tieto okolnosti bránili zosobášiť sa s Asgharim a mať ďalšie deti. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies