Britney Spears je nervózna z vystúpenia na MTV Video Music Awards

NETKY.SK • 28 August 2016, 13:04 • 2 min
Britney Spears je nervózna z vystúpenia na MTV Video Music Awards

BRATISLAVA - Americká speváčka Britney Spears je nervózna z vystúpenia na dnešnom udeľovaní cien MTV Video Music Awards. Tridsaťštyriročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americkú rozhlasovú stanicu 103.5 KTU.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že na Video Music Awards je niečo vo vzduchu. Nedokážem to vysvetliť. Vždy, keď som tam vystupovala, bolo to jedno z tých vyčerpávajúcich predstavení. Všetky celebrity, ktoré sú tam, sú iné a zabávajú sa, no aj tak som stále nervózna," povedala speváčka, pre ktorú to bude prvé vystúpenie na MTV Video Music Awards od roku 2007. Rodáčka z mesta McComb v Mississippi predvedie singel Make Me... spoločne s rapperom G-Eazym.


Okrem nich sa počas podujatia, ktoré sa bude konať v newyorskej Madison Square Garden, predstavia aj Rihanna, Ariana Grande, Nicki Minaj, Beyoncé, Future, Nick Jonas, The Chainsmokers, Halsey alebo Ty Dolla Sign.


Britney Jean Spears sa preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. V piatok 26. augusta uviedla na trh nový album Glory. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies