Britney Spears je konečne voľná! Jej otec požiadal o zrušenie poručníctva

NETKY.SK • 9 September 2021, 13:39 • 2 min
Britney Spears je konečne voľná! Jej otec požiadal o zrušenie poručníctva

NEW YORK – Speváčkin otec Jamie Spears konečne ustúpil svojej dcére! Britney tak dostane šancu začať odznova.

slovakia

left justify in out

Speváčka Britney Spears dlhé roky bojuje na súde so svojím otcom Jamiem Spearsom za zrušenie poručníctva. Dnes sa jej tak konečne splnil sen! Jej otec požiadal o ukončenie dohody.

 

img

 

Informovala o tom televízia CNN, ktorá sa odvoláva na získaný súdny spis. V dokumentoch Jamie Spears citoval prosby svojej dcéry zo súdnych pojednávaní, kde sa dožadovala opätovného získania plnej kontroly nad svojim životom. Po 13 rokoch, kedy speváčka skončila na psychiatrii, sa jej prosby naplnili. 

 

 

„Posledné udalosti súvisiace s poručníctvom ukázali, že okolnosti sa zmenili natoľko, že už pominuli dôvody ďalej predlžovať tento stav,“ cituje CNN časť spisu.

 

Ako ďalej informovala televízia, v návrhu sa píše, že: „Pani Spearsová pred súdom povedala, že chce mať znova kontrolu nad svojím životom, chce sama rozhodovať o svojej lekárskej starostlivosti, ako aj o tom, kedy bude mať terapiu. Chce sama rozhodovať o peniazoch, ktoré počas kariéry zarobila a míňať ich bez dozoru. Chce sa vydať a mať dieťa. V skratke povedané, chce žiť svoj život tak, ako si sama vyberie, bez obmedzení poručníka alebo súdneho konania“.

 

Súčasťou dokumentu je aj odôvodnenie samotného Spearsa, ktorý uviedol, že chce pre dcéru len to najlepšie a ak chce prevziať zodpovednosť za svoj život, má dostať šancu začať odznova. Podľa právneho zástupca Britney Mathewa Rosengarta, ide zo strany poručníka o chabý pokus sa Britney ospravedlniť.

 

 

„Je to obrovské právne víťazstvo Britney Spears a zároveň ospravedlnenie. Zdá sa, že pán Spears verí, že sa môže vyhnúť zodpovednosti a spravodlivosti,“ skonštatoval Rosengart.

 

Právnik sa domnieva, že speváčkin otec sa chce takýmto spôsobom vyhnúť žalobe pre jeho spochybnené vyjadrenia pod prísahou. Doplnil, že s Britney sa zatiaľ nedohodol na ďalšom postupe. Konečné rozhodnutie, či nakoniec zažalujú jej otca, padne až vtedy, keď preskúmajú všetky možnosti. 

 

Súvisiaci článok: Otec Britney Spearsovej sa vzdal správy jej majetku



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona