Britney Spears by sa rada vrátila k herectvu

NETKY.SK • 30 December 2013, 08:00 • 2 min
Britney Spears by sa rada vrátila k herectvu

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears prezradila, že by sa rada vrátila k herectvu. Na striebornom plátne debutovala v roku 2002 snímkou Crossroads, ktorá však nezaznamenala úspech.

slovakia

left justify in out

"Rada by som hrala a robila filmy. Mám rada zábavné snímky a tie s Jennifer Lopez. Mám rada Jennifer Lopez," povedala 32-ročná Spears pre portál E! Online. Medzi jej obľúbené filmy vraj tiež patria Dámska jazda (2011) a My sme Millerovci (2013) s Jennifer Aniston. Okrem spomínanej snímky Crossroads sa Spears objavila tiež v malých úlohách v seriáloch Glee (2009) a Ako som spoznal vašu mamu (2005).

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Neskôr vydala albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout sa dostali na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Jej ôsma štúdiovka s názvom Britney Jean, na ktorej sa podieľali aj Will.i.am, T. I. či jej mladšia sestra Jamie Lynn, sa dostala do predaja koncom novembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona