Britney Spears by sa chcela opäť vydať a mať dvojčatá

NETKY.SK • 17 Október 2013, 08:01 • 2 min
Britney Spears by sa chcela opäť vydať a mať dvojčatá

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears dúfa, že sa ešte raz vydá a bude mať dvojčatá.

slovakia

left justify in out

"Chcela by som mať viac detí, usadiť sa, vydať sa a mať deti, možno dvojčatá. To by bolo pekné," prezradila 31-ročná Spears v rozhovore pre nemeckú televíziu RTL. Speváčka už pritom má dvoch synov, osemročného Seana Prestona a sedemročného Jaydena Jamesa s exmanželom, tanečníkom Kevinom Federlinom. Okrem toho bola tiež asi 55 hodín vydatá za priateľa z detstva Jasona Alexandera a v januári tohto roku sa rozišla s Jasonom Trawickom, s ktorým bola zasnúbená.

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000), po ktorej ju v médiách začali prezývať popová princezná. Nasledovali albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) a Femme Fatale (2011), pričom všetky okrem Blackout zabodovali na prvom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against the Music, Toxic, Piece of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. Spears vydá 3. decembra nový album s názvom Britney Jean a ešte v tom istom mesiaci, 27. decembra odštartuje šnúru 16 koncertov v Las Vegas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies